Arctische kwaliteit in zijn puurste vorm

Mooi om te krijgen én om te geven

Tot in perfectie veredeld en gerookte zalm. Alleen Noorse zalmen van superieure kwaliteit worden geselecteerd. Door het langdurige procedé worden de smaken extra geaccentueerd en krijgt het de fijne structuur en de licht zoete smaak die zo typerend is voor de zalm van het Vishuis.

Onderstreep een goede relatie en stel je eigen giftbox samen. Kies uit twaalf verschillende soorten, allemaal uniek van smaak.

Bestel eenvoudig jouw relatiegeschenken

Hoe werkt het?

Kies de zalm uit het productassortiment hieronder.

Kies op de productpagina één van de verpakkingen (doos, kist of koeltas) óf kies het kant-en-klare deluxe pakket.

Plaats je bestelling via onze website en wij gaan voor je aan de slag!

Bestellingen vanaf 10 stuks worden kostenloos in een straal van 50 km rondom Het Vishuis bezorgd in Nederland en België. Hiervoor nemen wij contact met je op.

Ontdek onze producten

Kies hieronder de zalm naar keuze. Kies op de productpagina voor de gewenste geschenkverpakking.

Dé perfecte balans tussen zout & zoet

Kies het deluxe pakket

Dit kant-en-klare pakket bestaat uit een rugstuk Wasabi / Nori koud gerookte zalm met bladgoud, een luxe sushi plankje en een 100 ml fles Tomasu sojasaus verpakt in een luxe houten kist.

Tomasu sojasaus wordt in Nederland geproduceerd. Na fermentatie van minimaal 24 maanden op oude eikenhouten vaten is deze klaar om gebotteld te worden. Combineer dit met het rugstuk van de zalm, gemarineerd met wasabi en belegd met Nori voor een ultieme smaakbeleving.