Zalm

Het Vishuis selecteert haar zalm zorgvuldig en deze wordt naar traditioneel recept droog gepekeld. Voor het roken worden rookspecerijen en gelijke delen beuken-, eiken- en essenhoutspaanders met elkaar vermengd. Deze houtsoorten worden verhit en de rook wordt via buizen naar de rookoven gevoerd waar de zalm zich bevindt. Deze methode geeft de zalm een bijzondere smaak en soepele structuur. Het Vishuis levert de zalm heel, traditioneel getrancheerd, lang gesneden en als rugfilet.

Koud gerookte Noorse zalm

zijde, heel

bestelcode  01.02.001 • ca. gewicht 1.400 g

Koud gerookte Noorse zalm

zijde, long sliced


bestelcode  01.02.005 • ca. gewicht 1.400 g

Koud gerookte Noorse zalm

haas

bestelcode  01.02.002 • ca. gewicht 500 g

Koud gerookte Noorse zalm

zijde, getrancheerd

bestelcode  01.02.007 • ca. gewicht 1.400 g

Koud gerookte Noorse zalm

zijde, long sliced map verpakt

bestelcode  01.02.015 • ca. gewicht 1.000 g

Gerookte Noorse zalm

tartaar

bestelcode  01.02.006 • ca. gewicht 1.000 g
Menu
error: Content is protected !!